Verzenden & retouren

Levertijd

Al onze producten worden zelf bedrukt. Voor producten die niet op voorraad zijn en speciaal voor jou bedrukt worden hanteer ik een levertijd van maximaal 7 werkdagen. De bestelling wordt in 1 keer verzonden zodra alle artikelen gereed zijn. Wil je een product eerder in huis hebben, neem dan contact op via: info@kids-gifts.nl

Alle producten van Kids & Gifts worden verzonden via PostNL & DHL. Voor verzending binnen Nederland zijn de kosten voor verzending €3,95, onafhankelijk van de omvang van de bestelling. Bestel je voor € 100,- of meer, dan reken ik geen verzendkosten!

Voor verzending naar België reken ik €12,00.

Tevens is het mogelijk om het product af te halen in Mijdrecht.

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over het product dat je hebt besteld? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangstdatum retour sturen. Het product dient onbeschadigd, ongebruikt, ongedragen, ongewassen en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Zodra ik de bestelling retour heb ontvangen, stort ik het aankoopbedrag van het product en de kosten voor de eventuele retourzending terug op je rekening. Producten die speciaal voor je gemaakt zijn bijvoorbeeld met naam, kunnen niet retour.

Vragen over het retour zenden, neem dan contact op via: info@kids-gifts.nl

Uw ip adres is: 18.232.55.175
Copyright © 2020 kids-gifts. Powered by Zen Cart